HomeOnderhoud vloertegelsAntislipCleaningProductenFoto'sContact BestellenReferenties en certificatenAlgemene Voorwaarden
Antislip

Het antislip probleem komt veel voor bij bijvoorbeeld zwembaden, sauna's, sportgelegenheden, horecagelegenheden, ziekenhuizen en zorginstellingen. Het betreft een serieus probleem, zo blijkt uit de statistieken dat ruim 50% van alle ernstige zwembadongevallen voortkomt uit vallen en uitglijden.

Een toenemend aantal zwembaden, in Nederland en in het buitenland, heeft al laten vaststellen of hun vloeren “voldoende” weerstand tegen uitglijden bieden. In de praktijk blijkt dat veel antislip problemen heel geleidelijk ontstaan, als gevolg van achtergebleven restresiduen van schoonmaak- en desinfecteermiddelen. Veelal volkomen ongemerkt en onzichtbaar, maar daardoor niet minder risicovol.

 

                          

 

Na behandeling met ®Bonagrip voldoet de oppervlakte aan de eisen van de wetgeving NEN-EN 13451-1 en wordt de behandelde vloer terug in orginele staat gebracht. Het middel reduceert op een simpele en snelle manier de antislip problemen. Belangrijk daarbij is dat de tegelstructuur niet wordt beïnvloedt. Evenmin wordt er een nieuwe laag op de vloer aangebracht. Dit alles zonder bijwerkingen en voor relatief geringe kosten. 

 

®Bonagrip is een op waterbasis impregneermiddel dat de oppervlakte egaliseert om het acquaplanning effect tegen te gaan onder natte condities. Wanneer de vloer droog is zal het uiterlijk van de vloer niet veranderen. ®Bonagrip is geen Nano techniek of etsen en tast uw vloer niet aan. Het is een noviteit in Nederland, maar in Engeland al meer dan 10 jaar op de markt. Het toepassen van het product is zeer snel, de vloer kan direct na de toepassing belopen worden. De inwerktijd van ®Bonagrip is slechts 2 tot maximaal 10 minuten. Bovendien wordt bij toepassing van ®Bonagrip uw vloer ook met ®Bonaclean gereinigd, waardoor uw vloer weer in haar orginele staat wordt teruggebracht. U kunt uw vloer ook antislip maken met ®Bonamain (is eveneens een diepte reiniger) of een antislipvloer herstellen met ®Bonaclean.

Bonagrip
Bonamain
K.v.K. 27188627 0000